De verkiezing

De Kibbeling Cup 2017
Dit is het eerste jaar van de ‘Kibbeling Cup’ verkiezing, waarbij er gezocht wordt naar de lekkerste kibbeling van Nederland. De branchevereniging de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is initiatiefnemer van de verkiezing. Waarom kibbeling? Omdat dit één van de populairste visproducten van ons land is!

Welke kibbeling vindt u het lekkerst?
In de eerste stemronde beoordeelt u, de consument, de kibbeling van uw visspecialist. U brengt uw stem uit als het gaat om prijs-kwaliteit, smaak en bite van de kibbeling. Door uw stem uit te brengen maakt u kans op een LG 49” televisie, één van de twee LG tablets of een pond kibbeling.

De stemperiode duurt van 7 april tot en met 12 mei 2017. Vanaf 15 mei worden per provincie de visspecialisten met de meeste én de beste beoordelingen geselecteerd en op 22 mei bekendgemaakt tijdens een uitreiking. Deze provinciewinnaars gaan dan door naar de volgende ronde.

Vakjury beoordeelt uw favorieten
De tweede stemronde bestaat uit een beoordeling van een echte vakjury. Zij bezoeken van 28 augustus t/m 22 september de geselecteerde provinciewinnaars en zullen op nog meer onderdelen de kibbeling beoordelen.

De prijsuitreiking van de landelijke winnaar vindt op 2 oktober, tijdens de Visbeurs in Spakenburg, plaats. Alle provinciewinnaars worden hiervoor uitgenodigd. Door de vakjury worden dan de nummers 1, 2 en 3 bekend gemaakt. De nummer 1 mag stellen dat hij de lekkerste kibbeling van Nederland bakt en ontvangt een ‘gouden schuimspaan’ als wisselbeker.

Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte blijven van de verkiezing, heeft u vragen, of wilt u uw proef of beoordelingsmomentje delen? Volg de Kibbeling Cup dan op facebook via www.facebook.com/kibbelingcup

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Hoofdsponsor
Smedes
Sponsor
Adri & Zoon
Vriend
Polaris
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein