Vragen van genomineerden

Bent u een visspecialist en heeft u vragen over de verkiezing? Op deze pagina vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met op met de organisatie.

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing?
De Kibbeling Cup werkt op basis van vooraanmelding. De deelnemende visspecialisten hebben zich hiervoor tussen 30 januari en 27 maart 2017 aangemeld. De inschrijving is inmiddels gesloten en u kunt zich helaas niet meer aanmelden voor deze editie.


2. Wie kunnen deelnemen aan de Kibbeling Cup 2017?
Alle visspecialisten in Nederland, zowel winkeliers als ambulante handelaren, mogen deelnemen aan de Kibbeling Cup 2017. Visspecialisten met meerdere winkelvestigingen of verkoopwagens melden zich per vestiging apart aan.


3. Kan een visspecialist in meer provincies deelnemen?
Een ambulante visspecialist die met zijn wagen in meerdere provincies staat, kan slechts in één provincie meestrijden. Vooraf moet hij daarom aangeven in welke provincie hij kans wil maken op de titel. Wel worden de stemmen van al zijn standplaatsen bij elkaar opgeteld in het eindklassement.


4. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Alle deelnemende visspecialisten vindt u op de pagina ‘genomineerden’. Daar kan ook gestemd worden.


5. Wat moet ik doen als ik er niet tussen sta?
Alleen visspecialisten die zich vooraf hebben aangemeld voor de wedstrijd staan in dit overzicht. Doet u mee aan de Kibbeling Cup en staat u er niet tussen, stuur dan een e-mail naar info@visspecialisten.nl.


6. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen ik heb ontvangen?
Ga naar de pagina ‘Tussenstand’. Deze wordt een aantal maal vernieuwd.


7. Wanneer kan men stemmen?
Deze stemperiode duurt van 7 april tot en met 12 mei 2017.


8. Hoe worden de winnaars bepaald?
De wedstrijd bestaat uit twee rondes. In de eerste ronde stemmen consumenten via deze online stemtool. De stemperiode duurt van 7 april tot en met 12 mei 2017. Op basis van het aantal stemmen wordt er een top 5 per provincie bepaald. De rangschikking van deze top 5 per provincie wordt bepaald aan de hand van de hoogte van de cijfers die de consumenten hebben gegeven. De consumenten geven rapportcijfers van 1 tot 10 voor prijs-kwaliteit, smaak en bite. Tevens wordt hen gevraagd om in een paar regels te omschrijven wat zij van het product vinden. Het gemiddelde cijfer van de drie categorieën is het eindcijfer. De provinciewinnaars worden op 22 mei bij Qbtec in Woerden bekend gemaakt. Hiervoor ontvangen de winnaars vooraf een uitnodiging.

De tweede ronde bestaat uit een beoordeling van de vakjury. Zij bezoeken van 28 augustus t/m 22 september de deelnemers. Zij horen voorafgaand aan het bezoek waarop de vakjury hen beoordeelt. De landelijke top 3 en winnaar worden bekendgemaakt op 2 oktober tijdens de Visbeurs in Spakenburg.

In alle gevallen van discussie waarin de spelregels niet voorzien, beslist het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten.


9. Wat kan ik als deelnemende visspecialistwinnen?
Iedere deelnemende visspecialist ontvangt na de eerste ronde een rapport met de cijfers per categorie, het eindcijfer, een overzicht van de opmerkingen van de consumenten én een beknopt marketingadvies. De top 3 per provincie ontvangt een oorkonde met vermelding van de positie in de provincie. De winnaar van de Kibbeling Cup mag zijn kibbeling de lekkerste kibbeling van Nederland noemen en ontvangt naast een oorkonde de ‘Gouden Schuimspaan’ als wisselbeker.


10. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Iedere deelnemer krijgt een promotiepakket bestaande uit een poster, 1000 flyers, 2 wiebelaars, partyprikkers (vlaggetjes voor in de kibbeling), 2 wimpellijnen, instore dia’s en online banners. Ook zijn er extra materialen beschikbaar gemaakt om facultatief te bestellen via www.visspecialisten.nl/promotiemateriaal.
Daarnaast bent u vrij om eigen acties op te zetten om zo veel mogelijk aandacht en pr te creëren voor uw beoordelingen. 

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten verloot landelijke prijzen onder de stemmende consumenten; 1x een LG 49” televisie en 2x een LG tablet.  En alle deelnemende visspecialisten verloten 3x een pond kibbeling met saus onder de consumenten die op zijn winkel hebben gestemd. De winnaars per deelnemer worden geloot door de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten en tegelijk met het verzenden van de rapportage aan de deelnemers gecommuniceerd.


11. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
De spelregels en logogebruik voor de Kibbeling Cup 2017 zijn te vinden op www.visspecialisten.nl/spelregels


Staat uw vraag er niet tussen?
Kijk voor meer informatie op www.visspecialisten.nl/wedstrijd-kibbeling-cup of neem contact op met de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten. Dit kan via telefoonnummer 033 – 495 30 96 of per e-mail info@visspecialisten.nl.

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Hoofdsponsor
Smedes
Sponsor
Adri & Zoon
Vriend
Polaris
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein