Vragen van stemmers

Het kan zijn dat u als stemmer vragen heeft over de verkiezing of over het stemmen zelf. Op deze pagina vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Dan vindt u onderaan de gegevens van de organisatie, zodat u uw vraag kunt stellen.
 

1. Wie kunnen deelnemen aan de Kibbeling Cup 2017?
Alle visspecialisten in Nederland, zowel winkeliers als ambulante handelaren, mogen deelnemen aan de Kibbeling Cup 2017. Visspecialisten met meerdere winkelvestigingen of verkoopwagens melden zich per vestiging apart aan.


2. Kan een visspecialist in meer provincies deelnemen?
Een ambulante visspecialist die met zijn wagen in meerdere provincies staat, kan slechts in één provincie meestrijden. Vooraf moet hij daarom aangeven in welke provincie hij kans wil maken op de titel. Wel worden de stemmen van al zijn standplaatsen bij elkaar opgeteld in het eindklassement.


3. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Alle deelnemers vindt u op de pagina ‘genomineerden’. Daar kunt u uw stem uitbrengen.


4. Wat moet ik doen als mijn visspecialist er niet tussen staat?
Alleen visspecialisten die meedoen aan de wedstrijd staan in dit overzicht. Mocht uw visspecialist meedoen aan de Kibbeling Cup en er niet tussen staan, meld dit dan bij uw visspecialist.


5. Wat moet ik doen als ik mijn stem niet kan uitbrengen door een foutmelding?

  • Postcodeproblemen: Nieuwe postcodes worden niet altijd herkend
  • Vaker stemmen: U kunt één keer uw stem uitbrengen.
  • E-mailadres niet herkend: Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.
  • Problemen met mobiele site: Mocht het voorkomen dat het niet lukt om via de mobiele website te stemmen, dan zit rechtsboven op de mobiele website een button waarmee u naar de normale website gaat. U kunt dan op de normale website alsnog stemmen.
  • Geen stembevestiging ontvangen: Controleer uw spambox/ongewenste berichten of vraag de e-mailbevestiging opnieuw aan via deze link.


6. Wanneer kan ik stemmen?
Deze stemperiode duurt van 7 april tot en met 12 mei 2017.


7. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn visspecialist heeft ontvangen?
Ga naar de pagina ‘Tussenstand’. Deze wordt een aantal maal vernieuwd.


8. Hoe worden de winnaars bepaald?
De wedstrijd bestaat uit twee rondes. In de eerste ronde stemmen consumenten via deze online stemtool. De stemperiode duurt van 7 april tot en met 12 mei 2017. Op basis van het aantal stemmen wordt er een top 5 per provincie bepaald. De rangschikking van deze top 5 wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid stemmen die de visspecialist heeft ontvangen en de hoogte van het gemiddelde eindcijfer. De consumenten geven rapportcijfers van 1 tot 10 voor prijs-kwaliteit, smaak en bite. Tevens wordt hen gevraagd om in een paar regels te omschrijven wat zij van het product vinden. Het gemiddelde cijfer van de drie categorieën is het eindcijfer. De provinciewinnaars worden op 22 mei bekend gemaakt.

De tweede ronde bestaat uit een beoordeling van de vakjury. Zij bezoeken van 28 augustus t/m 22 september de provinciewinnaars. Zij horen voorafgaand aan het bezoek waarop de vakjury hen beoordeelt. De landelijke winnaar wordt bekendgemaakt op 2 oktober tijdens de Visbeurs in Spakenburg.

MBL_facebook_icon_grijs
MBL_twitter_icon_grijs
Hoofdsponsor
Smedes
Sponsor
Adri & Zoon
Vriend
Polaris
Kika_klein
OndernemersUnited_klein
LeukVoorJou_klein
VoteCompany_klein